Kdy: 16. 2. 2022 18:30 - 20:00
Kde: Knihovna F. V. Lorence Vrdy
Další z přednášek v rámci Akademie třetího věku.
Typ akce: ostatní (akce pro celou rodinu, akce pro celou rodinu, akce pro celou rodinu, akce pro celou rodinu, akce pro celou rodinu, akce pro celou rodinu, akce pro celou rodinu, akce pro celou rodinu, akce pro celou rodinu, akce pro seniory, akce pro seniory, akce pro seniory, akce pro seniory, akce pro seniory, akce pro seniory, akce pro seniory, akce pro seniory, akce pro seniory)
Bezbariérový vstup na akci
Akce je vhodná pro děti
Pořad Zábavná historie jídla a vaření přináší zajímavý pohled na kulinářské umění našich předků. Dozvíte se, co všechno chutnalo starým Římanům a proč hodovali v leže. Navštívíme černou kuchyni a začteme se do recepisů autorky první české kuchařky – paní Magdaleny Dobromily Rettigové.
Přednášejícím je Ing. Petr Šika z Akademie třetího věku. Účast ovšem není podmíněna věkem ani vzděláním, účastnit se může kdokoliv a zdarma.
Zábavná historie jídla a vaření 1
Další informace
Adresa místa konání
Knihovna F. V. Lorence Vrdy, Tylova 25, Vrdy, 28571
bývalá fara naproti kostelu
Časová náročnost
Doba trvání: 90 minut
Organizátor
Knihovna F. V. Lorence Vrdy
Zdroj: Obec Vrdy
Datum vložení:
11. 2. 2022 18:06
Datum poslední aktualizace:
11. 2. 2022 18:08
Autor:
Petra Kobelová